Vrijwilligers

Onze stichting werkt uitsluitend met vrijwilligers. Dit kan betekenen dat zaken niet altijd meteen dezelfde dag opgepakt worden. We doen vanzelfsprekend ons uiterste best om vragen binnen een dag of twee te beantwoorden. En problemen zo spoedig mogelijk op te lossen.

De vrijwillige medewerkers nemen taken op zich van bijvoorbeeld gastmens, het organiseren van de activiteiten, financieel medewerker of huismeester.

We organiseren ieder jaar een aantal leuke activiteiten voor de vrijwilligers. Zonder hen zou onze stichting niet kunnen bestaan. We zijn dus heel blij met hun inzet!

De gemeente Groningen doet veel voor mensen die zich vrijwillig inzetten voor onze maatschappij. Dit gaat via Link050, dit is een kennis-en netwerkplatform op het gebied van vrijwillige inzet. Zij organiseren veel voor vrijwilligers en voor organisaties die met vrijwilligers werken.

Zo worden er in Groningen leerzame trainingen, ontspannende cursussen en leuke activiteiten georganiseerd, waar vrijwilligers gratis deel aan kunnen nemen.

Alle vrijwilligers zijn gedurende hun inzet voor Open de Poort verzekerd via een collectieve vrijwilligersverzekering van de gemeente Groningen.

Wil je eens kijken of je vrijwilliger bij ons wilt worden? Neem dan contact met ons op via bestuur@opendepoort.nl.